Connect with us

Fotbal Intern

Mircea Rednic așteaptă cu „sufletul la gură” deschiderea oficială a perioadei de mercato

Perioada de transferuri pentru cluburile din prima ligă de fotbal a României se va desfășura între 18 iunie și 9 septembrie 2024. După această dată mai pot fi legitimați doar jucători liberi de contract.

UTA, campioana play-out-ului – sezonul 2023/2024 Superliga, se va reuni pe data de 5 iunie. Din informațiile furnizate de media locală, lotul echipei arădene va fi serios remaniat, ca în mai toate perioadele de mercato.

Astfel, pe 5 iunie nu vor mai fi prezenți Tiberiu Căpușă (liber de contract, a semnat cu FC Hermannstadt), Vlad Morar (liber de contract), Kucher (expirare contract, neprelungire), Ariel Lopez (expirare contract, Unirea Slobozia), Freitas (expirare contract, Sepsi Sfântu Gheorghe), Tudorie (expirare contract, neprelungire), Stahl (?), Iacob (și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a pleca) Rareș Pop (transferat la Rapid), Vulturar (expirare împrumut Rapid), Micovschi (expirare împrumut Rapid).

Pentru ultimii doi jucători, conducerea clubului depune diligențele necesare reînnoirii împrumuturilor. Cunoscut și apreciat pentru importanța care o dă școlii, Rareș Pop se află în fața examenului de Bacalaureat după care se va îndrepta spre o facultate care, are mari șanse de a fi una din București.

Potrivit sportarad.ro, președintele Alexandru Meszar și tehnicianul Mircea Rednic, un fan al perioadelor de mercato, lucrează și la campania de achiziții. Cu patru jucători, doi străini și doi români, ar exista acorduri de principiu, pe posturile de fundaș dreapta, mijlocaș central, mijlocaș de bandă și atacant.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern