Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Atacantul Drăghiceanu, dat de Reșița ca transferat la Oțelul, a semnat cu Sepsi!

Pe 14 iunie, CSM Reșița (Liga 2) a anunțat că a ajuns la un acord cu Oțelul Galați în privința cedării atacantului Marian Drăghiceanu, după ce acesta, în prealabil, și-a prelungit contractul cu gruparea din Valea Domanului.

COMUNICAT CSM REȘIȚA ( pagina de facebook): ”Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian DRĂGHICEANU a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă!

Îți mulțumim pentru tot Drăghi și îți dorim mult succes la noua echipă!”

Astăzi, după 6 zile de la anunțul postat de clubul din Caraș Severin, SEPSI Sf. Gheorghe a comunicat că a perfectat transferul lui Marian Drăghiceanu, golgheterul echipei CSM Reșița și al Ligii a 2-a din stagiunea precedentă (cu 14 goluri, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, vârful de la CSA Steaua).

”Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu Marian Drăghiceanu, care ultima oară a jucat la CSM Reșița, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Rapid.

Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, a transmis clubul pe rețelele sociale.

Transfermarkt – 275.000 de euro este cota de piață a lui Marian Drăghiceanu.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern