Connect with us

Fotbal Intern

Nicolae Dică este așteptat să semneze cu FC Argeș. Ce a mai declarat Dani Coman, președintele „vulturilor”

Dani Coman, proaspăt numit în funcția de președinte al celor de la FC Argeș, este convins că Nicolae Dică va veni alături de el.

Astăzi, joi 30 mai, cei doi urmează să aibă o nouă întâlnire și vineri, cel mai probabil, Dică va fi prezentat oficial noul antrenor al „vulturilor”. Între timp, animozitățile dintre Tudose, sponsorul echipei, și Dică s-au risipit, susține președintele clubului..

Contractul lui Dani Coman este pe doi ani și se va prelungi automat dacă se obține promovarea. Pe aceeași durată ar urma să semneze și Dică!

„Obiectivul este să promovăm peste doi ani, dar noi ne dorim să promovăm din primul an. Mult mai important este să formăm o echipă care se menține la nivelul primul ligii. Sunt convins că va fi o Liga 2 foarte grea.

Eu am încredere că ne vom face o echipă foarte bună, vom avea liniște și sunt sigur că într-un timp foarte scurt FC Argeș se va întoarce acolo unde își doresc suporterii

Sunt convins că va fi o Liga 2 foarte grea. Eu am încredere că ne vom face o echipă foarte bună, vom avea liniște și sunt sigur că într-un timp foarte scurt FC Argeș se va întoarce acolo unde își doresc suporterii.”, a declarat Dani Coman, la Digi Sport Special.

Potrivit lui Dani Coman, FC Argeș nu dispune de un buget suficient pentru transferuri.

„Vom aduce doar jucători liberi de contract sau sub formă de împrumut”, a mai spus președintele „alb violeților”.

De citit și:

Oficial// Dani Coman – prezentat la FC Argeș. În mod logic, urmează instalarea lui Nicolae Dică, pe banca tehnică!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern