Connect with us

Din Voleu

Oficial// Dani Coman – prezentat la FC Argeș. În mod logic, urmează instalarea lui Nicolae Dică, pe banca tehnică!

Dani Coman este noul președinte al lui FC Argeș. 

Astăzi, marți 28 mai, în cadrul unei conferințe de presă, Dani Coman a vorbit despre planurile de viitor pe care le are la echipa de unde a plecat acum 19 ani!

Obiectivul este promovarea în SuperLiga. Poate nu la finele sezonului 2024/2025, însă cu siguranță în următorul, când ar trebui să fie inaugurat și noul stadion. Vara lui 2026!

”Nu a fost ușor. Știu de câte ori am vorbit la telefon. Nu a fost o decizie ușoară. Am plecat în 2005, în luna ianuarie, de la Argeș la Rapid. M-am întors după 19 ani, într-un moment greu, dificil. Vreau să reconstruim acest club.

E important ca acest club să reziste. Este perfect adevărat că ne dorim să ajungem în Liga 1. E foarte important ca acest club să facă pașii corecți. Trebuie să reconstruim. Am încredere mare în domnul primar, știu cât de mult iubește acest club. Am venit cu tot sufletul și sper să facem lucruri deosebite la Pitești.

foto/ Digi Sport

Eu mi-aș fi dorit să găsesc Argeșul în Liga 1. Fotbalul nu-ți oferă garanții, nu e matematică. Nu aș vrea să fac greșelile pe care le-au făcut alții în trecut. Sunt entuziasmat să îmi văd prieteni vechi aici. Am nevoie de toată lumea pentru a ne dezvolta. Am nevoie să fim o adevărată familie pentru a reuși ce ne-am propus.

Sunt foarte liniștit, deși responsabilitatea este mare. Văd bucuria oamenilor și sunt mândru că lumea nu a uitat că sunt piteștean și că am făcut lucruri bune. Nu rămâne decât să muncesc zi de zi. Sper ca împreună să ne putem bucura de succesele obținute.”, a declarat Dani Coman, în cadrul conferinței de presă.

Nicolae Dică va fi noul antrenor al „alb-violeților”. Numirea acestuia a devenit o chestiune de două-trei zile, poate nici atât!

Dani Coman, președintele FC Argeș, i-a propus un contract pe două sezoane, cu drept de opțiune pe alți doi ani.

De citit și:

Breaking// Dani Coman și Nicolae Dică – alegerile cele mai simple pentru FC Argeș!/ Conferință de presă la ora 15.30

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu