Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// Schumacher – văzut tot mai des prin Sibiu. O va prelua pe CSC Șelimbăr!

CSC Șelimbăr s-a despărțit în această vară de 12 jucători: Florinel Mitrea, Cătălin Alexe, Mickael Panos, Alexandru Roșca, Tudor Călin, Marius Aldescu, Simion Bumbar, Alexandru Pop, Marvin Schieb, Alexandru Gîț, Gabriel Deac și Raul Rotund.

Doi dintre aceștia au ajuns la echipe din SuperLiga. Alex Roșca a fost cedat la Dinamo, iar Tudor Călin la Gloria Buzău. Alți cinci jucători – Panos, Schieb, Gîț, Mitrea și Alexe – au ales să meargă alături de antrenorul Claudiu Niculescu la FC Voluntari. 

Fundașul stânga Sorin Șerban (foto, 24 ani) este primul tranfer perfectat în această vară de formația sibiană.

foto – S. Șerban – oradesibiu.ro

Șerban a evoluat în a doua parte a sezonului trecut pentru ACS Mediaș (Liga 3), iar în CV-ul său mai sunt trecute echipele Viitorul Ulmeni, Unirea Dej, Minaur Baia Mare, Poli Iași și FCSB.

În 2019, Sorin Șerban a fost transferat de FCSB de la Minaur Baia Mare. După 16 meciuri bifate în tricoul actualei campioane a României, fundașul stânga a fost cedat definitiv.

Tehnicianul Constantin Schumacher, potrivit oradesibiu.ro, a fost văzut în ultimele două zile prin Sibiu. Tehnicianul este tot mai aproape de a-și rezilia contractul cu CS Mioveni și de a o prelua pe CSC Șelimbăr. 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern