Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// Schumacher și-a încheiat socotelile cu CS Mioveni și a semnat cu CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr și-a anunțat oficial noul antrenor principal. Acesta este Constantin Schumacher, care a reușit, în cele din urmă, să-și rezilieze pe cale amiabilă contractul cu CS Mioveni.

”Bine ai venit, Constantin Schumacher !

Noul antrenor principal al echipei noastre este fostul internațional, Constantin Schumacher!
“Mister” a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Ca jucător, acesta a început fotbalul la Foresta Fălticeni și a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din România precum FC Argeș, Rapid București, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița sau Ceahlăul Piatra Neamț. În străinătate a activat în cadrul a trei echipe, Chongqing Lifan (China), Volyn Lutsk ( Ucraina) și Anagennisi Giannitsa (Grecia).

Constantin Schumacher a reușit să câștige 4 trofee la nivel național: un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus București, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Rapid București, Vedița Colonești și CS Mioveni.

Succes, Mister !”, este comunicatul clubului sibian CSC Șelimbăr 1599.

Reunirea lotului a avut loc pe 24 iunie și conducerea clubului a perfectat un singur transfer. În schimb, de la echipă au plecat în această vară 12 fotbaliști.

De citit și:

News Liga 2// Schumacher – văzut tot mai des prin Sibiu. O va prelua pe CSC Șelimbăr!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern