Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// CSM Slatina – șase plecări și tot atâtea sosiri/ CSM Reșița continuă cu Flavius Stoican

CSM Slatina a anunțat șase sosiri și tot atâtea plecări. Au semnat cu clubul oltean: Cătălin Golofca, fost jucător la FCSB și CFR, ultima dată la Chindia Târgoviște, Cătălin Țîră, David Savu, Alexandru Sima, Paul Toroc și Emilian Pacionel au semnat cu Slatina.

Au părăsit echipa: Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandrescu, Alexandru Sălcieanu, Alexandru Ciocâlteu și Mircea Donca.

Aşa cum se întâmplă, la fiecare echipă, în această perioadă există schimbări în lot. De comun acord, clubul nu va mai conta, în noul sezon, pe serviciile jucătorilor Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandru, Alexandru Sălcianu, Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca. Mulţumim tuturor pentru aport şi le urăm succes în continuare!

foto – CSM Slatina vs CS Mioveni

La capitolul veniri, au fost perfectate înţelegeri cu următorii fotbalişti:

– Cătălin Golofca (33 ani), mijlocaş central. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.

– Cătălin Ţîră (29 ani), atacant. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.

– David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

– Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM Reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele. 

– Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.

– Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac. 

Noile înţelegeri sunt valabile de la 1 iulie, jucătorii nou-veniţi având contracte până pe data de 30 iunie cu echipele pentru care au evoluat în sezonul recent încheiat. Bun venit, tuturor!”, a anunțat CSM Slatina.

Conducerea clubului CSM Reșița a comunicat că antrenorul Flavius Stoican și jucătorii Alin Dudea și Marian Draghiceanu și-au prelungit contractele.

Nu au fost oferite alte amănunte.

De citit și materialele:

Pentru a reveni în SuperLigă, Adrian Mititelu transferă din Liga 3

Slatina va avea Complex Sportiv/Stadion de 80 milioane de euro/ Capacitate – 10.670 locuri/ Termen execuție – 30 luni

Oficial// Sergiu Buș – la a 15-a echipă din carieră. Acum va juca pentru Corvinul Hunedoara

Oficial// Claudiu Niculescu a semnat cu FC Voluntari/ Florin Pîrvu va activa în continuare la clubul ilfovean!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern