Connect with us

Din Voleu

Oficial// Claudiu Niculescu a semnat cu FC Voluntari/ Florin Pîrvu va activa în continuare la clubul ilfovean!

Claudiu Niculescu (47 de ani) a fost prezentat oficial la FC Voluntari. Acesta a mai antrenat-o pe FC Voluntari acum șase ani, între 3 aprilie 2017 și 14 aprilie 2018.

Bine ai revenit, Claudiu Niculescu! FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu antrenorul Claudiu Niculescu.

Câștigator al Cupei și Supercupei României alături de FC Voluntari în 2017, Claudiu Niculescu a mai antrenat în cariera sa Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reșița, CSM Rîmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Dinamo București, Al-Tai FC, Concordia Chiajna, Poli Iași și CSC Șelimbăr.

foto – captură video – playsport.ro

 

Ca jucător, ,,Clau-Gol ” a îmbrăcat de 8 ori tricoul primei reprezentative a României și a evoluat la echipe de club precum: Drobeta Turnu-Severin , Electrocutare Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia și Universitatea Cluj.

Florin Pîrvu, antrenorul care a fost la cârma formației noastre de la început play-out-ului, va activa în continuare în cadrul clubului nostru, se arată în comunicatul clubului ilfovean.

Cu Claudiu Niculescu pe bancă, FC Voluntari (Liga 2) a câștigat singurele trofee din istoria clubului, Cupa și Supercupa României, în 2017.

Din informațiile Digi Sport, dintre cei care au evoluat la formația ilfoveană în stagiunea precedentă, doar Igor Armaș, Lukas Droppa, Doru Andrei și Robert Popescu vor continua.

Cu ceilalți fotbaliști, Bogdan Bălănescu, președintele clubului, a ajuns la o înțelegere. Jucătorii vor renunța la două-trei salarii și vor fi lăsați liberi de contract pentru a-și găsi alte echipe.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu