Connect with us

Baschet

News Baschet masculin – BKT EuropeCup// Azi, ora 19.00 – U-BT vs London Lions. Partida se vede și la TV!

Astăzi, 13 martie, U-BT Cluj-Napoca dispută primul sfert de finală de cupă europeană – BKT EuropeCup – din istoria clubului. Adversara campioanei României este London Lions, care a eliminat-o pe Turk Telekom.

Partida va începe la ora 19.00, în BTarena, și va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 1.

Antrenorul Mihai Silvășan și pivotul Andrija Stipanovic au participat ieri la o conferință de presă organizată de gruparea clujeană.

„Nu știu dacă sunt foarte multe de spus despre acest meci. Evident că toată lumea îl așteaptă. E un meci de sferturi de finală de EuroCup, ceea ce ne motivează extrem de mult. E un meci pe care îl vom juca din nou cu sala plină, un lucru minunat pentru clubul nostru și pentru baschetul clujean și românesc. Însă focusul nostru, ca echipă, trebuia să stea numai și numai la ce avem de făcut pe teren. Nu trebuie să visăm, nu trebuie să fim super respectuoși cu adversarul.

Trebuie să ne concentrăm pe planul nostru, pe ce am făcut bine până acum în jocul nostru în acest sezon de EuroCup. Trebuie să avem o intensitate foarte bună, trebuie să încercăm să oprim punctele lor forte și anume atacul, în primul rând. Au jucători extrem de talentați care pot să facă diferența. Trebuie să ne luptăm pentru a ne da șansa de a câștiga acest meci.

Acesta este, evident, obiectivul nostru. Din punct de vedere al lotului, toată lumea este aptă. Pat a revenit de două zile alături de noi, s-a antrenat normal. A avut grijă și acolo în State să se miște, să facă antrenamente, deci nu este ieșit din formă. Evident, avem nevoie de el. Așteptăm cu nerăbdare ora meciului pentru a putea juca și arăta un baschet de calitat.”,  a declarat Silvășan.

More in Baschet