Connect with us

Din Voleu

Neluțu Sabău a simțit tensiunea din teren și tribune// „E un progres, suntem acolo, aproape de play-off!”, a declarat tehnicianul „U” Cluj

Ioan Ovidiu Sabău este conștient că se află în fața unei mari performanțe cu ”U” Cluj, care a urcat pe loc de play-off după victoria repurtată în fața FC Botoșani, scor 1-0, însă a ținut să declare că partida din etapa viitoare, cu FC Voluntari în deplasare, a devenit decisivă pentru ”șepcile roșii”.

”E un progres, suntem acolo, aproape. N-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, care vin în tribune. Au fost incredibili. Acum, ne putem bucura câteva zile și să pregătim liniștiți jocul viitor, care e decisiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, în cursa pentru play-off.

Trebuie să pregătim jocul următor. N-am putut să stăm relaxați, parcă și cei din tribune se uitau la meci nu ca suporteri, ci ca specialiști, era tensiune, să nu fie nicio greșeală.

Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură. Nu sunt copii, sunt jucători cu experiență, care înțeleg că fără victorie, sau egal, dezamăgirea ar fi mare.

I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi și, dacă nu te califici… Sper să nu se întâmple. Cred foarte mult în acești jucători, e o perioadă în care trebuie să-i refac din punct de vedere fizic. Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am obținut până în momentul de față și să ne calificăm în play-off”, a spus Ioan Ovidiu Sabău după meci.

De citit și:

Breaking// LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat// 5 partide se joacă vineri, 8 martie, de la aceeași oră!

De citit și:

SuperLiga – Runda 29-a// Rezumat Video – „U” Cluj vs FC Botoșani 1-0 (1-0)// „Șepcile roșii” – în fața unei mari performanțe!

Advertisement

More in Din Voleu