Connect with us

Din Voleu

Bogdan Andone afirmă că poate salva echipa de la retrogradare/ Vezi ce a declarat după înfrângerea cu „U” Cluj

În această după-amiază, pe Cluj Arena, în fața Universității Cluj, FC Botașani a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă. Clujenii lui Sabău s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Daniel Popa, în minutul 21.

După 29 de etape din sezonul regulat, FC Botoșani are 20 de puncte. Distanța față de FC Voluntari, care se află pe poziție de baraj, este acum de 7 puncte.

În pofida seriei negative, Bogdan Andone este convins că poate salva echipa în play-out și oferă câteva argumente. 

Nu se pune problema resemnării. Dacă m-aș fi resemnat, n-aș mai fi fost aici. La fel și jucătorii. Într-adevăr, e apăsătoare poziția, nu te simți confortabil. Poate de aceea în unele momente ale jocurilor avem și momente de joc mai puțin bune sau confuze.

E de înțeles, văd și la alte echipe aceste momente în timpul jocului, la noi cu atât mai mult. Am mare încredere și sunt convins că băieții au aceeași încredere.

Mai avem 10 jocuri și trebuie să scoatem puncte. E posibil absolut orice. La fel cum am pierdut ultimele trei jocuri la limită, la fel putem câștiga următoarele trei jocuri și poate să fim pe loc de baraj.

Sunt mulțumit de modul în care se antrenează. Înțeleg și frustrările lor, mai ales după punctele pierdute în finalul jocului două meciuri la rând.

Este posibil să am o retrogradare în CV, dar mă motivează credință. Chiar cred că tărie că acest club se poate salva. Cred cu tărie pentru că toți oamenii din club, toți oamenii din oraș, inclusiv grupul care patronează echipa și patronul în sine, fac tot ce depinde de ei pentru a se salva”, a afirmat Bogdan Andone, la conferința de presă.

În ultima etapă din sezonul regulat, FC Botoșani va primi vizita campioanei Farul Constanța. Ulterior, moldovenii vor avea cele nouă meciuri din play-out.

De citit și:

SuperLiga – Runda 29-a// Rezumat Video – „U” Cluj vs FC Botoșani 1-0 (1-0)// „Șepcile roșii” – în fața unei mari performanțe!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu