Connect with us

Din Voleu

Meciul Calcan vs „U” Cluj nu s-a încheiat! Clubul îi mai datoreză bani. Vezi decizia CNSL!

Vă vine să credeți? Universitatea Cluj nu a scăpat de litigiul cu Andreias Calcan, deși pe data de 1 februarie clubul a comunicat oficial că raporturile de colaborare cu jucătorul au încetat.

„FC Universitatea Cluj și jucătorul Andreias Calcan au ajuns astăzi la un acord de încetare a colaborării.

În finalul comunicatului, clubul clujean îi mulțumește jucătorului pentru cele 4 partide jucate în campionat (n.red. 72 de minute) și una în Cupa României Betano.”  – Comunicat – AS FC Universitatea Cluj – 1 Februarie 2024

Astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, la punctul 4, s-a rediscutat cazul Calcan vs „U” Cluj. 

CNSL – 21 februarie: „CALCAN ANDREIAȘ vs. AS FC UNIVERSITATEA CLUJ – Încetare raporturi contractuale. Acordă termen la data de 28.02.2024.

Altfel spus, clubul clujean nu i-a achitat jucătorului întreaga sumă câștigată în urmă procesului!

Vă reamintim, „Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, întrunită în cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie, a ADMIS cererea jucătorului Calcan Andreias Cristian și a constatat încetarea raporturilor contractuale fără justă cauză și obligă părătul (AS FC Universitatea Cluj) la plata compensației pentru lunile ianuarie-mai 2024 – Comunicat – CNSL – 31 ianuarie.

 

More in Din Voleu