Connect with us

Fotbal Intern

Luni, la Botoșani, joacă „morții cu răniții”!// Ce declară patronul fomației moldovene despre meciul cu Dinamo

FC Botoșani nu a obținut nicio victorie în cele 19 partide disputate în actuala stagiune. Ocupă ultimul loc și zestrea îi vine din cele 9 rezultate de egalitate înregistrate. Luni, 18 decembrie, de la ora 20.00, formația moldoveană va întâlni pe Dinamo, o altă oropsită a sorții. În tur, la București, Pe Arcul de Triumf, Dinamo s-a impus cu 1-0.

Valeriu Iftime, patronul clubului botoșănean, consideră că un insucces cu Dinamo l-ar determina să tragă obloanele. Definitiv!

”Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat, pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat.

Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele! Dacă vom câștiga, nu înseamnă că ne putem salva, dar am avea o speranță, că putem juca mai bine.

Totuși, FC Botoșani a făcut ceva prin fotbalul românesc în ultimii ani, jucătorii de aici nu s-au confruntat cu astfel de situații precum cea din acest sezon.

Am vorbit cu Victor Dican (căpitanul echipei) și cu ceilalți, OK, nu suntem Manchester City, dar le-am atras atenția că pot intra în istoria negativă a clubului ca antieroi”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.

More in Fotbal Intern