Connect with us

Din Voleu

Lui Balaj nu i-a plăcut arbitrajul lui Chivulete. „E un arbitru slab!”, declară președintele CFR

Cristi Balaj a început să devină vocal după fiecare partidă a CFR Cluj, indiferent de scor. Cu siguranță că și acest atribut – datul din gură mult, prost și uneori fără rost/”acoperire regulamentară” – îi este trecut în fișa postului de președinte. De regulă, Balaj vorbește cam în același loc!

În opinia fostului arbitru, de fiecare dată când îi scriem numele sau ne referim la persoana sa ne revin în minte declarațiile lui Adrian Porumboiu, loviturile de pedeapsă la meciul Oțelul vs CFR, 2-2, au fost acordate corect, dar maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete a lăsat de dorit. 

”Un arbitru slab, chiar dacă are acoperire regulamentară la cele două lovituri de pedeapsă. Noi la Craiova am avut la Otele un penalty clar, o neglijență mult mai clară, a fost o piedică din spate. Cojocaru din camera VAR nu se gândește să îl ajute pe arbitrul din teren.

Etapa următoare, CCA îl deleagă pe Cojocaru și face ce face la U Craiova – Voluntari. Și în minutul 24 trebuia eliminat. Atacantul prelua mingea pe piept dacă nu era împins pe Bancu. Nu avea pe nimeni pe o rază de 7 metri. Putea să o preia și pe piept și pe stângul și ar fi scăpat singurul cu portarul, iar cele 2 lovituri de pedeapsă sunt hilare. Asta se întâmplă când nu sancționezi arbitrii.

Dacă cineva ar spune ‘A greșit, nu avem alte soluții’, acceptăm, că se întâmplă. Chiar dacă soluțiile trebuiau să existe, pentru că manageriază (n.r. – Vassaras) CCA deja de ani de zile. În curând o să spunem de zeci de ani de zile.

Are un stil (n.r. – Chivulete)…. Păi îl certa pe Bîrligea. Bîrligea era faultat și îl certa că de ce solicită fault. Cu degetul ridicat. În momentul în care un arbitru începe să dea galbene pentru proteste, din acel moment arbitrul are probleme. El nu poate să aibă o prestanță prin care să gestioneze sau să fie deasupra jucătorilor din teren. El are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână. El nu e în stare. Și poartă ecuson FIFA”, a declarat președintele din organigrama CFR, conform Fanatik. 

De citit și: 

SuperLiga – Runda 28-a// Rezumat Video – Oțelul vs CFR 2-2 (1-1)// CFR pierde două puncte în 90+6, din penalty. Se mai întâmplă!

More in Din Voleu