Connect with us

Din Voleu

Ioan Ovidiu Sabău și-a găsit dreptatea în justiție. Bărbatul care l-a șantajat a fost condamnat!

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce l-a șantajat pe Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani). Individul se numește Niculai Vasile Stelian. Acesta a mai fost condamnat în trecut pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

În luna martie a anului trecut, persoana i-a solicitat actualului antrenor de la Universitatea Cluj nu mai puțin de 25 de mii de euro pentru a nu posta anumite videoclipuri compromițătoare cu fiica acestuia.

Potrivit evz.ro, N.V. S. a recurs la şantaj şi a propus ca antrenorul lui „U” Cluj să cumpere un teren contra sumei acestei sume.

„La 21.02.2023, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată Ioan Ovidiu Sabău, de la stadionul Universității Cluj până la adresa de domiciliu. În acest loc, inculpatul i-a cerut o sumă de bani pentru a nu difuza către mass-media fotografii și înregistrări compromițătoare, care ar fi de natură să afecteze imaginea persoanei vătămate, acesta fiind antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj.

Din cuprinsul procesului-verbal de redare rezulă că imaginile şi înregistrările audio la care făcea referire inculpatul sunt legate atât de religia persoanei vătămate, cât şi de relaţia dintre martora…. şi verişorul acesteia.

Instanța va contopi pedepsele de 1 an şi 6 luni închisoare şi 2 ani și 2 luni de închisoare, aplicate prin prezenta, respectiv 1 an închisoare, aplicată prin Sentința penală din 16.01.2023 a Judecătoriei Cluj-Napoca, definitivă la data de 25.05.2023 prin decizia a Curţii de Apel Cluj, urmând a aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 2 luni închisoare, la care se va adăuga 10 luni închisoare, reprezentând sporul obligatoriu de o treime din totalul celorlalte pedepse (1/3 din 2 ani şi 6 luni închisoare), pedeapsa rezultantă fiind de 3 ani închisoare”, se arată în decizia instanţei din Cluj.

Advertisement

More in Din Voleu