Connect with us

Din Voleu

Ioan Filip și Andrei Miron (ex-„U” Cluj) rămân să joace în Superligă. La aceeași echipă!

Mijlocașul defensiv Ioan Filip (34 ani) și fundașul central Andrei Miron (29 ani), nevoiți la începutul acestui an să-și rezilieze contractele cu Universitatea Cluj, rămîn să joace în Superligă, la aceeași echipă!

Ioan Flip și Andrei Miron au a semnat cu FC Botoșani. 

„Bine ai venit, Ioan Filip! FC Botoșani anunță transferul mijlocașului defensiv Ioan Filip, jucător cu experiență la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Debrecen (Ungaria), Dinamo București, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj”, a fost anunțul făcut de formația moldoveană.

„Bine ai revenit, Andrei Miron! FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe „Municipal” pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România”, a anunțat Botoșani.

More in Din Voleu