Connect with us

Fotbal Intern

Doi „stranieri” la antrenamentele Politehnicii Iași// Ședințele de pregătire se desfășoară pe zăpadă

La antrenamentele Politehnicii Iași participă de sâmbătă brazilianul Allan Victor Oliveira Mota „Allanzinho” (23 ani, extremă) și fundașul dreapta nord-macedonean Todor Todoroski (25 ani).

Mota „Allanzinho” este produsul clubului Santos. A fost adus să-l înlocuiască pe Luis Phellipe, transferat la FCSB în schimbul a 200.000 de euro.

Todoroski a fost legitimat ultima dată la Zalaegerszeg, pentru care a evoluat în doar cinci partide. Fundașul nord-macedonean pare un adevarat globetrotter, la 25 de ani reușind să mai îmbrace tricoul altor 6 formații: Metalurg Skopje, Vardar Skopje (Macedonia de Nord), Osijek (Croația), Radnicki Nis (Serbia), Sared (Slovacia) și Sumgayit (Azerbaidjan).

foto// facebook – CSMPolitehnicaIasiOficial

Tehnicianul Leo Grozavu și președintele Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer, vor lua o decizie în cursul zilei de astăzi, luni 8 ianuarie, în privința transferării celor doi jucători. Din informațiile care se vehiculează, Mota „Allanzinho” ar urma să semneze un contract pe un sezon și jumătate, după vizita medicală. Probabil că același lucru îl va face și Todor Todoroski.

 

More in Fotbal Intern