Connect with us

Fotbal Intern

I.O. Sabău („U” Cluj): „Jucătorii erau nemulțumiți că nu am căștigat”// E. Charalambous (FCSB): „Nu am ținut de minge, nu ama avut posesia”

După meciul FCSB – U Cluj 2-2 (2-1) de pe Arena Națională, din etapa cu numărul 11 din acest sezon de Superliga, antrenorul Universității Cluj a afirmat la flash interviu că în vestiar jucătorii erau supărați că nu au câștigat aceest meci. Ioan Ovidiu Sabău a ținut să evidențieze în mod special evoluția veteranilor Nistor și Chipciu. 

„Am pregătit foarte bine jocul, am avut curaj să jucăm, chiar dacă în unele momente nu am reușit să jucăm mingea, să pasăm, să întoarcem jocul, dar la ce nivel suntem noi în momentul de față… Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au avut curaj să joace, am jucat de la egal la egal cu o echipă în formă, cu jucător valoroși.

Avem jucători de calitate, de valoare, jucători cum multă experiență, dar în momentul de față mulți dintre ei nu au o pregătire foarte bună. Deci, la ceea ce putem noi în momentul de față nu pot de cât să îi felicit. Chiar puteam să mai înscriem, și ei mai puteau să înscrie. A fost un meci frumos și e un scor echitabil. Jucătorii mei au fost nemulțumiți, simțeau că pot câștiga. Mă bucur că pot să lucrez cu un astfel de grup.

Ce aș putea să mai zic despre Nistor, Chipciu, chiar și Bic? Dan atunci când e pregătit face diferența, e și un lider. La fel și Alex. Au început să se identifice cu această echipă ceea ce contează foarte mult”, a afirmat Neluțu Sabău,

Elias Charalambous: „Nu am controlat jocul, nu am ținut de minge”

Vizibil afectat de scorul final, Elias Charalambous a recunoscut că formația sa nu a avut capacitatea de a controla posesia balonului, iar ocaziile ratate în repriza secundă s-au răzbunat pe finalul meciului.

„Nu a fost rezultatul pe care îl voiam. Am spus înainte de meci că știam că va fi greu. Cea mai mare problemă a fost că nu am controlat jocul, nu am ținut de minge. Le-am dat multe spații. În repriza a doua, am încercat să corectăm partea defensivă, am fost mai compacți, dar din nou nu am avut posesia pe care o avem de obicei.

Am avut două-trei ocazii, când nu termini meciul, există posibilitatea să primești gol, am primit din fază fixă. Trebuie să ne îmbunătățim, cu siguranță. Cel mai bun lucru este să ne recuperăm pentru meciul următor, să corectăm ce nu am făcut bine azi și să continuăm.

Nu este numai despre unul sau doi jucători. Trebuie să fim mai concentrați în astfel de faze. Cum am spus, aveam nevoie să ținem mai mult de minge, am fost mai compacți, dar nu am fost cum ne-am fi dorit.

Suntem oameni, facem greșeli, cred că a fost vorba despre colectiv astăzi, nu am fost în cea mai bună formă. Când vrei să câștigi campionatul, poate e bine să câștigi chiar și atunci când nu ești în cea mai bună formă”, a declarat Elias Charalambous la flash-interviul de după meci.

Advertisement

More in Fotbal Intern