Connect with us

Fotbal Intern

FRF nu se mai ferește de cuvinte: „Victoria împotriva Kosovo a fost insuflată de suporterii Naționalei, în ciuda huliganilor!

La puține minute după încheierea partidei de pe Național Arena, dintre România și Kosovo, scor 2-0 (0-0), în preliminariile pentru EURO 2024, partida fiind oprită mai bine de 50 de minute din cauza comportamentului suporterilor din gruparea „Uniți sub Tricolor”, Federația Română de Fotbal a remis un dur și tranșant comunicat de presă.

Forul condus de Răzvan Burleanu nu se fereste să-i numească huligani pe ultrașii din gruparea „Uniți sub Tricolor”.

Altfel spus, „Linia Roșie” a fost călcată.

„Victoria împotriva Kosovo a fost insuflată de suporterii Naționalei, în ciuda huliganilor! Federația Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România și Kosovo, de pe Arena Națională. Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane

Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naționale de un grup restrâns de așa-ziși suporteri, afectând desfășurarea normală a meciului și, implicit, starea de spirit a tricolorilor. Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privați de un spectacol fotbalistic pe care și l-au dorit și pentru care au plătit bilet.

FRF regretă experiența nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor și le mulțumește totodată pentru fantastica susținere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!”, se menționează în comunicatul remis de FRF.

Advertisement

More in Fotbal Intern