Connect with us

Europa League

EURO 2024 – Calificări// Olanda a căștigat la Dublin, iar Polonia a pierdut la Tirana// Ce partide se dispută în această seară

Danemarca a urcat pe locul 1 în Grupa H după succesul repurtat în față Finlandei, la Helsinki, 1-0, prin golul marcat de Hojbjerg (86). Sovenia a învins San Marino, deplasare,  scor 4-0, iar Kazahstan s-a impus la limită, 1-0, cu irlanda de Nord.

In Grupa E, Moldova a câștigat în Insulele Feroe cu 1-0, grație golului marcat în repriza a doua de Rață, mijlocașul FC Voluntari.

Surpriză la Tirana, unde Albania învinge Polonia lui Robert Lewndowski cu 2-0.

foto// sports brief

Rezultate previzibile s-au consemnat în cele două jocuri din Grupa G. Muntenegru a învins Bulgaria cu 2-1, golul victoriei a fost marcat de Jovetic în minutul 90+7(!), iar Serbia a învins Lituania, în deplasare, cu 3-1.

La Dublin, Grupa B, Olanda se impune cu 2-1 în fața Irlandei, după ce insularii au deschis scorul în minutul 4, din lovitură de pedeapsă. Batavii au egalat tot din 11 metri, iar golul victoriei l-au marcat în repriza secundă, autor Weghorst (56). În celălalt meci din grupă, Grecia – San Marino 5-0.

Astăzi, luni 11 septembrie, se dispută cinci partide din cadrul preliminarilor:

ora 19.00// Grupa D// Armenia vs Croația

21.45// Grupa J// Islanda vs Bosnia și Herțegovina

ora 21.45// Grupa J// Portugalia vs Luxemburg

ora 21.45// Grupa J// Slovacia vs Liechttenstein

21.45// Grupa D// Letonia vs Țara Galilor 

 

Advertisement

More in Europa League