Connect with us

EURO 2024

Edward Iordănescu: „Criticile trebuie să meargă în mod special în direcția mea”

Selecționerul Naționalei României le-a luat apărarea jucătorilor la conferința de presă înaintea partidei cu Kosovo din preliminariile pentru EURO 2024, cerându-le contestatarilor, deloc puțini la număr, să-și îndrepte criticile asupra lui.

„Nu vreau să analizez criticile. Nu e meseria mea. E datoria analiștilor, e dreptul lor. Lumea își dă cu părerea, au dreptul la opinie. Nu sunt de acord cu cele care ies din zona de bun simț, dar eu știu să respect tot. Mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Eu mă uit, pentru mine e interesant ce gândesc suporterii și specialiștii, nu am timpul să mă uit atât de mult cât mi-aș dori. Sunt foarte conectat și am recunoscut că sunt nemulțumit de exprimare.

Eu le spun jucătorilor că este responsabilitatea mea, că e datoria mea să corectez. Criticile trebuie să meargă în mod special în direcția mea, iar apoi spre ei. Sunt fotbaliști, și-au ales o meserie cu expunere publică și trebuie să se obișnuiască cu asta. Face parte din meseria lor.

Dacă avem o soluție pentru a regla acest lucru trebuie să răspundem cu eficiență și calitate. Sunt sigur că oamenii care acum ne critică pot să fie susținători la adresa naționalei”a declarat Edward Iordănescu.

Advertisement

More in EURO 2024