Connect with us

Fotbal Intern

Eugen Neagoe – tot mai departe de banca Petrolului// Acum, conducerea „lupilor” caută antrenori liberi de contract

Petrolul Ploiești întâmpină dificultăți în instalarea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, iar timpul se scurge în defavoarea conducerii clubului prahovean și al jucătorilor, evident.

Contractul lui Eugen Neagoe cu FC Argeș este „beton armat”: încetarea relațiilor contractuale înaintea finalului sezonului 2024-2025, care să nu fie agreată de ambele părți, implică activarea clauzei de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

Azi, 14 martie, Neagoe ar fi trebuit să conducă primul antrenament al lupilor, dar acesta nu a mai ajuns la Ploiești. Mai mult ca sigur, tehnicianul în vârstă de 56 de ani se va afla sâmbătă pe banca FC Argeș, la meciul cu CSM Reșița, din cadrul ultimei etape a sezonului regulat a Ligii 2.

În aceste codiții, conducerea Petrolului – incapabilă să achite 200.000 de euro pentru eliberarea lui Neagoe de FC Argeș, dar capabilă să demită un antrenor fără a se asigura că are și soluția la îndemână – a început să caute tehnicieni liberi de contract, însă în această perioadă piața nu oferă prea multe variante.

Luni, de la ora 20.30, la Ploiești, Petrolul o întâlnește pe FC U Craiova 1948, primul meci din play-out și ultimul din cadrul primei runde.

Advertisement

More in Fotbal Intern