Connect with us

Din Voleu

Daniel Niculae va fi cercetat în stare de libertate// Liderul galeriei Rapid este principalul vizat// La percheziții s-au găsit arme. Vezi FOTO!

Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, a fost dus la audieri de către autorități, într-un dosar privind regimul armelor și munițiilor. Polițiștii au percheziționat locuința oficialului din Giulești.

Totul a durat aproximativ două ore, iar Daniel Niculae a fost lăsat să plece deocamdată. Acesta are calitatea de suspect, iar autoritățile au decis că va fi cercetat în stare de libertate.

Dan Șucu (60 de ani), acționarul majoritar al Rapidului, a fost luat prin surprindere de acțiunea polițiștilor și a fost întrebat dacă ia în calcul schimbarea președintelui din Giulești.

„Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

foto// sport.ro

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva, a spus Dan Șucu, potrivit AS.ro.

La Parchet au fost duse mai multe persoane pentru audieri, într-un dosar în care principalul vizat ar fi Liviu Ungurean ”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului. 

Poliția a remis un comunicat legat de dosar, în care este precizat, printre altele, că ”se pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995”.

Informațiilor din preajma anchetei, Ungurean este acuzat că ar fi inițiat și constituit un grup infracțional organizat împreună cu alte trei persoane, la care ar fi aderat încă 13 membri ai galeriei Rapidului.

Procurorii îi acuză pe cei anchetați că ar fi coordonat deținerea, introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal pe care Rapid urma să dispute partidele de fotbal, informează DIGISPORT.

Procurorii susțin că acuzații ar fi fost susținuți de unii angajați ai clubului Rapid precum și al unor suporteri din alte orașe, Ploiești, Iași și Galați.

E un dosar care vizează modul în care mai mulți ultrași au dus pe stadionul din Giulești mai multe materiale pirotehnice. Se pare că acești suspecți foarte periculoși ar fi avut parte de susținerea lui Daniel Niculae. Acesta a fost ridicat de mascați, au fost făcute percheziții la locuința sa, iar acum e audiat la Parchet.

De asemenea, a fost dus la audieri și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean ”Bocciu”. Sunt vizați foarte mulți membri ai galeriei, persoane extrem de periculoase, de aceea s-au ocupat de acest caz polițiștii din București specializați în astfel de grupări.

S-au găsit mai multe arme în urma perchezițiilor, nu știm încă dacă au fost găsite la Niculae sau la casele ultrașilor. Este de așteptat ca în orele următoare să fie aduse la audieri și mai multe persoane”, a transmis în direct la Digi 24, jurnalistul Valentin Stan.

De citit și:

Breaking// Daniel Niculae (președinte Rapid) – ridicat de mascați!// Vezi comunicatul Poliției!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu