Connect with us

Din Voleu

Ermal Krasniqi (Rapid București) este pe cale să schimbe campionatul

Extrema dreapta Ermal Krasniki (25 ani, Rapid) este dorit insistent de Sparta Praga, care ar fi înaintat o ofertă de 2 milioane de euro. Krasniqi mai are contract cu Rapid până în vara anului 2025.

Jucătorul de 25 de ani este tot mai aproape de un transfer la Sparta Praga și, potrivit surselor PRO TV/Sport.ro, mutarea ar urma să fie anunțată pe parcursul zilei de vineri. 

„Ermal Krasniqi este la doar un pas de transferul la ‘giganții’ cehi Sparta Praga. Atacantul care joacă în prezent la Rapid Bucureşti este de aşteptat să se alăture echipei campioane a Cehiei, unde activează alţi doi fotbalişti albanezi (n.r.- Ermal Krasniqi este originar din Kosovo, însă este ‘revendicat’ ca albanez), Qazim Laçi şi Indrit Tuci.

Aripa dreapta în vârstă de 25 de ani are contract cu clubul român până în 2025, în timp ce valoarea sa actuală conform Transfermarkt urcă la 1,5 milioane de euro. Între timp, ne amintim că Krasniqi a încheiat actualul sezon la Rapid Bucureşti cu şase goluri şi trei pase decisive”, se menționează pe site-ul kohajone.com.

Krasniqi a strâns 33 de meciuri în tricoul Rapidului în acest sezon, reușind să marcheze șase goluri și să ofere cinci pase decisive.

De citit și:

Noul FC Rapid se desparte de vechii rapidiști

Oficial// Rapid și-a definitivat programul de pregătire. Reunirea lotului este programată pe 10 iunie

Neil Lennon (Rapid) și-a adus colaborator din Anglia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu