Connect with us

Din Voleu

Oficial// Rapid și-a definitivat programul de pregătire. Reunirea lotului este programată pe 10 iunie

Până la startul noului sezon al SuperLigii României, anunțat pe 12 iulie 2024, Rapid se va pregăti în două cantonamente, unul în țară, iar celălalt în străinătate, și va disputa șase meciuri de verificare.

  • 10 iunie: Reunire
  • 12-19 iunie: Cantonament – Curtea de Argeș
  • 20 iunie: Meci amical (București)
  • 21 iunie: Vizita medicală
  • 23 iunie – 5 iulie: Cantonament – Maribor (Slovenia)
  • 5-12 iulie: Pregătire în București 

În cantonamentul din Slovenia sunt programate cinci partide amicale: pe 25 iunie (două meciuri), 28 iunie, 1 iulie, 4 iulie.

 

Numele adversarilor Rapidului din partidele de verificare vor fi anunțate după începerea pregătirilor, pe site-ul oficial (fcrapid.ro).

Ieri, Rapid a anunțat că Andrew „Andy” Mark Liddell este noul preparator fizic al echipei, acesta alăturându-se echipei lui Neil Lennnon, „principalul” din Giulești.

În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds și a jucat ca atacant chiar și în Premier League, la Barnsley, dar și în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic și Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecții la naționala de tineret a Scoției, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formația de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Între 2011 și 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naționalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an și nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formația campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului.

Liddell va face echipă cu alți doi britanici, Neil Lennon (antrenorul principal) și Iain Brunskill (antrenorul secund).

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu