Connect with us

Fotbal Intern

VIDEO// Dorinel Munteanu amenință cu demisia. Apoi, anunță plecarea a 10 jucători și schimbarea obiectivului!

Oțelul Galați a pierdut în fața FC Botoșani, scor 0-2, în ultimul meci din acest an. Dorinel Munteanu s-a arătat dezamăgit de evoluția echipei și atitudinea suporterilor. Nu exclude varianta de a-și da demisia!

„Sunt cel mai dezamăgit suporter sau om din Galați. Echipa mea a jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul. Lumea a început să o ia razna. A început să viseze prea mult. Îmi schimb obiectivul!

Să rămânem în Liga 1, dacă așa vor distinșii noștri suporteri. Am putut să fac maxim la această echipă până astăzi. Cred că ar trebui să fie mulțumiți și onorați că participă în această competiție, din postura în care suntem.

Sunt multe tabere, nu vreau să mă iau după lucruri necurate. Cât mai sunt 27 de puncte puse în joc, pot să sper. Dar acum ne gândim la salvarea de la retrogradare.

Se vor schimba 10 jucători, chiar dacă nu credeți. Nu au înțeles mesajul meu. Ce spun eu trebuie să fie lege aici! Cine nu ascultă trebuie să plece. Și vor fi cel puțin 10!”, a declarat Dorinel Munteanu, la flash-interviul de după meci.

 

More in Fotbal Intern