Connect with us

Fotbal Intern

Dinamo a anunțat transferul lui Georgi Milanov// Larucea a fost pus pe liber, iar Gregorio s-a înțeles cu Maritimo

Dinamo a anunțat vineri seara transferul mijlocașului bulgar Georgi Milanov (31 ani), ultima dată la Al Dhrafra, din Emiratele Arabe Unite. Acesta este al cincilea transfer perfectat de clubul bucureștean. Primul jucător achiziționat a fosr Darko Velkovski, urmat de Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Eddu Gnahore

„Bine ai venit, Georgi Milanov!

Internaționalul bulgar Georgi Milanov (31 de ani), ultima oară la Al-Dhafra, în Emiratele Arabe Unite, este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Cu 8 trofee în palmares, 47 de selecții pentru prima reprezentativă a Bulgariei și peste 60 de meciuri în competițiile europene, Georgi Milanov s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire sub comanda antrenorului Željko Kopić. Litex Lovech (Bulgaria), CSKA Moscova (Rusia), Grasshoppers (Elveția), Fehervar (Ungaria), Levski Sofia (Bulgaria) și Al-Dhafra (EAU) sunt echipele la care a evoluat Georgi Milanov.

Fotbalistul bulgar al anului 2012, Georgi Milanov a câștigat în carieră 8 trofee: două titluri de campion în Bulgaria (2010, 2011 / Litex Lovech), Cupa Bulgariei (2022 / Levski Sofia), Supercupa Bulgariei (2011 / Litex Lovech), două titluri de campion în Rusia (2014, 2016 / CSKA Moscova), Supercupa Rusiei (2015 / CSKA Moscova) și Cupa Ungariei (2019 / Fehervar)”, a comunicat Dinamo.

Potrivit regulamentului, o echipă are dreptul la un număr de 13 jucatori străini pe lista A, iar Dinamo a depășit deja numărul acestora. Sunt 15 și se mai anunță alte două transferuri. În acest sens, Zeljko Kopic a decis să renunțe la spaniolul Gorka Larucea (30 ani).

Atacantul Goncalo Gregorio (28 ani), 5 goluri marcate pentru Dinamo în acest sezon, se va întoarce în Portugalia și va juca pentru Maritimo Funchal (n.red. fosta echipă a lui Marius Șumudică), care se află pe locul 4 în a doua ligă portugheză. 

More in Fotbal Intern