Connect with us

Fotbal Intern

Darius Olaru și Florinel Coman afirmă că UTA a primit un penalti dictat exclusiv din camera VAR

Florinel Coman a declarat la flash-interviul dat după încheierea partidei că arbitrul George Găman a dictat penalti în favoarea UTA, în minutul 17, după presupusul henț al lui Pantea, la ordinul arbitrului aflat în camera VAR. Szabolcs Kovacs îl cheamă pe respectivul arbitru!

„L-am întrebat pe domnul Găman de ce a acordat penalti. Dânsul mi-a spus că nu el l-a dat, ci arbitrul din camera VAR, care i-ar fi tot repetat în casca: penalti, penalti, penalti! Săracul a mai fost suspendat, dacă îmi aduc bine aminte. Acum, ce sa facă și el. A dat penalti”., a declarat Coman.

Același discurs anti-arbitru camera VAR l-a avut și Darius Olaru.

„Știm și de ce s-a dat, știm cine a fost în cabina VAR și că din cauza lui s-a acordat. Îi striga în cască arbitrului de centru că a fost penalti. Cred că Găman nu era așa de sigur.

foto// captură video

Dacă l-a chemat la margine era clar că o să dea penalty, mai ales că a stat 3 minute la VAR și tot nu știa dacă să dea sau nu. Cred că decizia a fost luată din cabină.

Era clar că dacă dă penalty trebuia să îi dea și cartonaș galben lui Pantea. La al doilea cred că a fost o greșeală a lui. Nu avea de ce să facă așa. Dar trebuie să învețe din greșeli și să nu le mai facă pe viitor”, a afirmat căpitanul FCSB.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

More in Fotbal Intern