Connect with us

Din Voleu

Corvinul intenționează să-și întărească lotul cu jucători din SuperLiga/ UEFA trage de timp cu acordarea licenței!

Corvinul Hunedoara. câștigătoarea Cupei României, va reprezenta fotbalul românesc în Europa League dacă forul de la Nyon (Elveția) îi va acorda licența pentru participarea în cupele europene.

Deocamdată, UEFA întârzie cu răspunsul, care ar fi trebuit dat la începutul acestei săptămâni (n.red. luni sau marți), potrivit declarațiilor oferite de oficialii clubului hunedorean.

În cazul unui răspuns pozitiv, Corvinul va avea nevoie de un lot care să facă față atât în cupele europene, cât și în Liga 2, unde echipa ar urma să lupte pentru promovare în sezonul viitor.  

foto – Corvinul Hunedoara – finala Cupei României/ Emil Sebastian Popescu

Florin Maxim, tehnicianul Corvinului, spune însă că jucătorii cu experiență în Liga 1 sau în cupele europene nu vor avea asigurat locul în primul 11.

„Sută la sută vor veni câțiva jucători de Liga 1, că așa e normal. Lotul nostru avea nevoie de 4-5 jucători oricum ar fi fost. Acum ne-am gândit toți cei care luăm decizii și am zis să facem un efort ca să întărim echipa. Ei vin, dar eu nu le garantez locul de titular. E normal că au o valoare certă, că d-aia vrem să îi aducem”, a declarat Florin Maxim, la Orange Sport.

IMPORTANT!

FCSB va evolua din primul tur în preliminariile UEFA Champions League. CFR Cluj, ocupanta locului secund, va juca în Conference League, iar a doua participantă din SuperLigă în cea de-a treia competiție europeană intercluburi se va stabili în urma ultimului baraj: Universitatea Craiova vs U Cluj/ duminică, 26 mai, orele 20.00

Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, va fi singura reprezentantă a țării noastre în Europa League.

foto/ Emil Sebastian Popescu – espphoto.ro

Situația s-ar putea complica dacă UEFA nu-i va acorda Corvinului Hunedoara licența pentru cupele europene. 

Dacă hunedorenii nu vor primi dreptul de a juca în Europa League, locul lor în Europa League va fi luat de CFR Cluj, iar Universitatea Craiova va merge direct în Conference League. La baraj „U” Cluj ar urma să o întâlnească pe Farul (locul 4)!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu