Connect with us

SUPERLIGA

CFR Cluj se pregatește sa-l vândă și pe Ermal Krasniqi. Patronul feroviarilor clujeni afirmă că a primit 3 oferte generoase

Kosovarul Ermal Krasniki, CFR Cluj, este următorul jucător de care gruparea clujeană s-ar putea despărți în urmatorele 72 de ore. Patronul CFR-ului susține că pe adresa clubului au sosit trei oferte serioase și generoase.

Pentru Krasniqi avem trei oferte în acest moment. Una din Franța, alta din Germania și încă o echipă din Italia. 99% este plecat pentru o sumă de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucător foarte bun, de top”, a declarat Nelu Varga, într-o intervenție la iAMsport.ro.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a kosovarului Ermal Krasniqi de 1,4 milioane de euro.

Foto// cfr1907.ro

Krasniki a fost transferat de la campioana Kosovo, Balkani, la  dorința expresă a lui Dan Petrescu, pentru doar 200.000 de euro.

În această vară, principala preocupare a grupării din Gruia a fost diminuarea datoriilor (n.red. ultras24.ro – după unele informatii în jur de 45 de milioane de euro ) și efectuarea de transferuri avantajoase. 

„Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum. Este an de reconstrucție la CFR Cluj, anunț și fanii pe această cale. Vrem să refacem echipa să avem o balanță financiară solidă apoi să atacăm de la anul Champions League, acolo vreau eu”, a mai afirmat Nelu Varga.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

More in SUPERLIGA