Connect with us

Din Voleu

Breaking// Șeful galeriei Rapid a fost arestat pentru 30 de zile!

Liviu Ungurean ”Bocciu” (foto), liderul galeriei de la Rapid, a fost reținut pentru 30 de zile (arest preventiv), a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care joi seară au reţinut 16 persoane în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane, au solicitat instanţei de judecată emiterea de mandate de arestare preventivă pentru trei dintre acestea. 

foto// playsport

Alţi 12 suporteri urmăriţi penal în acest dosar au fost plasaţi sub control judiciar.

Preşedintele FC Rapid Daniel Niculae, ridicat de mascaţi şi dus la audieri joi dimineaţă, nu a fost reţinut.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală faţă de 16 inculpaţi, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) şi (3) Cod penal, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal şi distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal. 

Faţă de 12 inculpaţi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar faţă de 3 inculpaţi s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către Parchet.

 

Advertisement

More in Din Voleu