Connect with us

Din Voleu

Breaking// Incidente în Giulești – Suporteri de la Rapid, UTA și Steaua, implicați! 4 persoane rănite, 45 identificate și 5 mașini avariate!

Incidentele s-au petrecut înaintea partidei Rapid vs UTA, scor 4-1, din cadrul rundei a 28-a a SuperLigii.

Unii dintre suporterii Rapidului s-au bătut cu fani ai UTA-ei, însoțiți de susținători ai Stelei. Jandarmeria a anunțat că patru persoane au fost rănite, cinci mașini au fost avariate și a fost deschis un dosar penal, informează digisport.

Incidentele s-au petrecut înaintea partidei Rapid vs UTA, din cadrul rundei a 28-a a SuperLigii.

Un grup de aproximativ 50 de suporteri ai CSA Steaua Bucureşti şi ai FC UTA Arad şi-a făcut apariţia dinspre Piaţa Crângaşi spre stadion, pe breteaua din dreapta a Podului Grant, sens de mers către Calea Giuleşti, nerespectând locul de adunare pe care Jandarmeria Capitalei l-a recomandat pentru adunare şi deplasare sub protecţia forţelor de ordine.

Jandarmii au preluat grupul la intrarea de pe breteaua de coborare a podului şi, în timp ce se deplasau către stadion, un grup consistent de suporteri rapidişti a venit dinspre Parcul 9 Mai, pe sub pod, către suporterii oaspeţi şi a aruncat cu pietre către aceştia.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea situaţiei. Au fost identificate 45 dintre persoanele implicate, urmând a fi dispuse măsuri specifice, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare.

Totodată, Poliţia Capitalei desfăşoară măsuri specifice de cercetare la faţa locului, fiind deschis un dosar penal „in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, în conformitate cu prevederile Codului Penal, precizează Jandarmeria Capitalei.

Sub un alt aspect, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, un suporter rapidist refuzând primirea acestora, dar nicio persoană nu a fost transportată la spital.

De asemenea, în zona indicată au fost identificate cinci autoturisme avariate.

Se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat legislaţia în vigoare conform celor prezentate mai sus”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Advertisement

More in Din Voleu