Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga – Runda 28-a// Rezumat Video – Rapid vs UTA 4-1 (2-1)// În Giulești – UTA s-a bătut singură!

UTA ne-a arătat în această seară cum poți domina o echipă de talia Rapidului, în Giulești, pe toată durata reprizei secunde și finalul să te prindă umilită de golul lui Burmaz, de la 35 de metri, trimis din lovitură liberă.

Partida a început de la 1-0 pentru Rapid, Benga asigurându-se că Rrahmani nu rămâne fără gol marcat în acest meci, și a continuat cu golul înscris de debutantul Bădescu, înlocuitorul lui Borza ca under 21.

După uluitoarea ratare a lui Fabry, din mijlocul careului mare, rapidistul Micovschi a readus-o pe UTA în joc și arădenii au reînceput meciul hotărâți să restabilească egalitatea.

Ocazii mari, trei într-un interval de 1 minut, cornere și centrări de pe ambele flancuri s-au abătut asupra careului giuleștean, însă mingea nu a intrat în poarta lui Aioani.

O nouă gafă individulă, de această dată comisă de Omondi, i-a oferit lui Rrahmani șansa de a bifa „dubla” și a pune capăt luptei.

CRONICA LIVE

Statistica partidei// Posesia; 53%-47%; Șuturi pe poartă: 5-3; Șuturi pe lângă poartă: 7-5; Cornere: 3-5; Cartonașe galbene: 2-2 

Au marcat: Rrahmani (1, 82), Bădescu (13), Burmaz (90+5) – Micovschi (44)

MVP – Rrahmani – 7

Final de partidă.

Minutul 90+5 – GOOOOLL RAPID – Partida se termină cu Eurogolul lui Burmaz, din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Minutul 82 – GOOOOLL RAPID – Omondi este la originea golului trei marcat de gazde, prin Rrahmani, care a înscris dintre fundașii centrali Benga și Stolnik.

Minutul 76 – Primele schimbări și la UTA. Au intrat Tudorie și Vlad Morar. Pe bancă au ajuns Luckassen și Fabry.

Minutul 65 – Fază controversată în careul Rapidului. Se verifică un posibil penalty în favoarea UTA-ei. Jocul continuă, dar a fost PENALTY!

Minutul 55 – Bergodi simte că echipa sa a pierdut controlul partidei și efectuează două schimbări. După cinci minute a venit și a treia modificare.

Minutul 50 – Ocazii imense ratate de UTA. Mai întâi, Luckassen a trimis cu capul din 6 metri și mingea a trecut pe lângă poarta Rapidului. Apoi, la faza următoare, Fabry șutează și Aioani respinge în corner, iar Stolnic reia cu capul la două palme de buturile Rapidului. 

Minutul 46 – A început repriza a doua. UTA este încurajată la București de aproximativ 75 de suporteri!

Minutul 45+8 – Final de primă repriză.

Minutul 45 – Prima repriză a fost prelungită cu 8 minute.

Minutul 44 – GOOOOLL UTA – Căpușă a trimis o centrare înaltă și Micovschi, venit fără marcaj, a înscris cu capul din preajma careului de 6 metri. Partida este relansată!

Minutul 38 – Fabry ratează din interiorul careului mare, de la aproximativ 12 metri. Mingea șutată de fotbalistul arădean a trecut la jumătate de metru de poarta lui Aioani.

Minutul 33 – Partida a fost reluată după 8 minute. Un spectator a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Minutul 25 – Paramedicii de pe Ambulanță sunt solicitați să intervină în peluza rapidistă. Partida este întreruptă.

Minutul 13 – GOOOOLL RAPID – Bădescu înscrie la debut, cu piciorul stâng, din interiorul careului. 

Minutul 12 – Iacob respinge cu piciorul drept mingea șutată de Braun. Corner Rapid.

Minutul 1 – GOOOOLL RAPID – Rrahmani deschide scorul în secunda 53! Gafă uriașă comisă de Benga, căpitanul formației arădene. Meciul începe de la 1-0!!!

 

Minutul 1 – A început partida.

ECHIPELE de START:

RAPID: Aioani 6 – Braun 5, Săpunaru 5, Iacob 5,5, Bădescu 5,5 – Oaidă 5,5, Djokovic 5 (61, Hromada) – Krasniqi 4,5 (68, Burmaz 4,5), Hasani 4 (55, Papeau), Petrila 5 (55, Bamgboye) – Rrahmani 7

Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA: Florin Iacob 4 – Căpușă 5,5, Stolnik 5, Benga 4, Rodrigues 5 (86, R. Trif) – Mihai 5.5, De Freitas 5,5 (82, J. Pedro) – Micovschi 5,5, Fabry 5,5 (76, Vlad Morar), Omondi 4,5 (86, A. david) – Luckassen 5 (76, Tudorie)

Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti)/ Asistenți: George Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Popescu (Craiova)/ Arbitru VAR: Rareș Vidican (Satu Mare)/ Asistent VAR: Andrei Moroiță (Ploieşti)

REZUMAT VIDEO:

More in Fotbal Intern