Connect with us

Fotbal Intern

I.O. Sabău: „Ianis Stoica nu s-a prezentat de trei zile la antrenamente!”// Un atacant „stranier” urmează să semneze cu „U”

Atacantul Ianis Stoica, împrumutat de FCSB la Univeristatea Cluj, nu s-a mai prezentat de trei (3) zile la antrenamentele conduse de tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că relațiile dintre club/echipă și jucător s-au deteriorat.

„El este sub contract. Este la dispoziția mea. Nu s-a mai prezentat la antrenamente. Din diferite motive. Că-l doare ceva, problemele astea, că așa sunt învățați. Nu cred că a procedat corect. El trebuia să se antreneze. dar acestea sunt problemele celor care conduc clubul. Eu sunt antrenor și îi pregătesc pe cei care îi am la dispoziție. Să vedem ce va întâmpla. De trei zile nu s-a prezentat la antrenamente! Să vedem cum vor gestiona cei din conducere această situație.”, a afirmat Ioan Ovidiu Sabău.

În opinia tehnicianului Universității Cluj, transferul unui atacant central s-a rezolvat în proporție de 95%. Mai urmază doar semnarea contractului. Jucătorul vine din afara granițelor!

„Am avut mulți, forte mulți atacanți în atenția noastră. În funcție și de bugetul nostru. Unii își doresc să vină, alții nu.  Sunt diferite aspecte, clauze, negocieri, care durează destul de mult. Totuși, cred că în proporție de 95% s-a rezolvat problema atacantului. Este de afară!” a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

 

More in Fotbal Intern