Connect with us

Alte Sporturi

Au fost recepționate lucrările la Polivalenta TURDA ARENA! Vezi FOTO+VIDEO

Cristian Matei, primarul municipiului Turda, a anunțat că a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la unul dintre cele mai așteptate obiective de investiții din Municipiul Turda, respectiv “Sală de sport competiţională de nivel internaţional, Baza Sportivă Turda” – TURDA ARENA.

Recepția lucrărilor a fost organizată de către Compania Națională de Investiții S.A. (C.N.I.) în calitate de Investitor/Beneficiar, la care au participat reprezentanți din partea Executantului, Asocierea ACI CLUJ S.A. – PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION S.R.L., prin lider de asociere ACI CLUJ S.A., și reprezentanți din partea Primăriei Municipiului Turda.

Dupa admiterea recepției la terminarea lucrărilor de către Investitor următoarea etapă va fi predarea-primirea noului amplasament și a construcțiilor aferente către UAT Municipiul Turda în calitate de Beneficiar Final.

TURDA ARENA va avea circa 3.300 de locuri, iar investiția s-a ridicat la peste 113 milioane de lei, iar lucrările au demarat în urmă cu 3 ani.

foto// turdanews.ro

Sunt dotări de ultimă generație, printre care un sistem de iluminat de 2.000 lucși, reclame de tip LED, un cub pe tavanul sălii pentru reluări, zonă de recuperare sportivă, facilități dedicate mass-media, precum și un parchet din lemn de arțar.

 

More in Alte Sporturi