Connect with us

Din Voleu

VIDEO – Dan Nistor, declarația începutului de an: ”La pauză, m-am bătut în vestiar cu Chipciu”

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit câteva declarații halucinante. După ce a spus că „U” Cluj a ajuns cu întârziere la meci, abia în repriza a doua, mijocașul a glumit și în momentul în care a fost întrebat despre ce s-a întâmplat la pauză în vestiatul echipei. Acesta a declarat că s-a bătut cu Chipciu, iar acest fapt a contribuit la revenirea echipei.

S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu.

Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim și la play-off. Au fost ani frumoși aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe și să câștige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă și am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aștept să mai marcheze și alți jucători. Știu că pretențiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulți jucători și nu sunt pregătiți, a afirmat Nistor.

De citit și:

SuperLiga// Runda 25-a// Rezumat Video – Universitatea Craiova – „U” Cluj 2-2 (2-0)// Rezultat influențat de deciziile și indeciziile antrenorilor!

More in Din Voleu