Connect with us

Handbal

Vești proaste din Danemarca – Cristina Neagu s-ar putea să nu joace deloc la acest Mondial!// Vezi declarația jucătoarei

Naționala României de Handbal Feminin nu va putea conta pe Cristina Neagu în meciul cu Chile, primul de la acest Campionat Mondial, care se desfășoară în Norvegia, Suedia și Danemarca. Partida cu naționala sud-americana este programat vineri, 1 decembrie, ora 19.00, și va putea fi urmărită pe canalele Digi Sport și Orange.

Din păcate, accidentarea Cristinei Neague se dovedește mai serioasă decât se credea și sunt șanse mici ca ea să evolueze la acest turneu mondial. Neagu nu s-a mai antrenat de mai bine de două săptămâni!

„Nu este cea mai bună situație pentru mine. Este ultimul meu Campionat Mondial, aș evolua într-una din sălile mele favorite din Danemarca, dar nu știu când voi fi aptă de joc sau dacă voi juca.

Mental nu mă simt prea bine acum, dar fac tot ce pot, ca să revin cât mai repede.”, a declarat Cristina Neagu, pentru televiziunea daneză.

Selecționerul Florentin Pera a încercat să mai „îndulcească” știrea despre starea medicală a Cristinei Neagu.

„Sper să se poată antrena în 2-3 zile, dar sigur nu va juca în primul meci de vineri”, a spus Florentin Pera pentru aceeași televiziune daneză.

More in Handbal