Connect with us

Fotbal Intern

UTA și Voluntari câștigă fără gol primit// Încăierare generală la meciul ilfovenilor cu azerii de la Turan

UTA a susținut în această după-amiază prima partidă de verificare de la reluarea în urmă cu șase zile a pregătirilor. Fotbaliștii pregătiți de Mircea Rednic au traversat granița pentru un amical cu formația FC Ajka, penultimul loc în liga secundă maghiară.

Echipa arădeană s-a impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat în minutul 26 de atacantul italian Goodberg Cooper. 

Mircea Rednic nu i-a putut folosi pe Luckassen, nerecuperat după accidentarea suferită anul trecut, C. Mihai (accidentat) și Kutcher (viroză), dar nici pe Omondi (fără viză de trecerea graniței). Abeid se află cu echipa Mauritaniei la Cupa Africii.

În schimb, Marku și Dumitrașcu, despre care se credea că și-au reziliat contractele cu clubul, au evoluat în partea secundă a partidei.

UTA (prima repriză): Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Trif – Marku, David – R. Pop, fabry, Ofosu – Cooper

Au mai jucat: Lungu, Iurasciuc, Ekmecki, Conte, Stroungis, Dumitrașcu, Rodrigues, Stahl, Micovschi, Freitas, Vraciu, Kyrychenko 

Sâmbătă, 13 ianuarie, UTA va juca la Budapesta cu Honved, aflată tot în liga a doua.

Bătaie în amicalul jucat de FC Voluntari cu Turan (Azerbaidjan)!

În Antalya, la întâlnirea FC Voluntari vs Turan, locul 7 în prima liga azeră, fotbalul a fost lăsat pe plan secund în primele 45 de minute. Cu două minute înainte de pauză, după un atac dur asupra lui Răduț, jucătorii celor două formații s-au încăierat, spiritele fiind cu greu potolite. 

Voluntari s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Florea (55) și Cocian (76).

FC Voluntari: Vâlceanu, Paz, Andreș, Mazic – Carnat, Droppa, Răduț, Cocian, Voican – Ciobanu – Florea. Au mai jucat: Mustacă și Doru Andrei.

Ultima partidă a amicală a FC Voluntari în Antalya se va disputa vineri, 12 ianuarie, contra FC Kaisar (Kazakhstan)

More in Fotbal Intern