Connect with us

Din Voleu

UTA – FCSB – AC PARMA și din vară la JUVENTUS. Acesta să fie parcursul lui Dennis Man?

Juventus Torino, Inter Milano, AC Milan și Borussia Dortmund, sunt echipele care au pus ochii pe Dennis Man (25 ani, Parma), iar o publicație italiană anunță noua destinație a internaționalului român.

Jmania.it, (n.red. Juvemania), un site mai mult decât apropiat de Juventus, susține că Gianluigi Buffon este implicat în transferul lui Dennis Man la clubul piemontez.

Eduardo Grometti, autorul materialului, pare sigur de transferul lui Dennis Man la Juventus, acesta considerându-l „UN  VIITOR CÂȘTIGĂTOR al BALONULUI de AUR”!

„Pentru atacul lui Juventus, vine ca surpriză numele unui tânăr talent care joacă în Serie B dar pe care Buffon îl cunoaște foarte bine.

Foto// Gianluigi Buffon – ANSA – Jmania.it

După doi ani și jumătate, Dusan Vlahovic pare să fi preluat în sfârșit atacul lui Juventus. O medie de punctaj demnă în sfârșit de investiția pe care bianconerii au decis să o facă pentru a-l semna de la Fiorentina în piața transferurilor din ianuarie 2022, când fusese golgheter în primul tur al campionatului cu Viola.

Federico Chiesa și Yildiz sunt doi coechipieri excelenți pentru Vlahovic, dar din sezonul viitor i s-ar putea alătura un alt talent tânăr. 

Acesta este Dennis Man, un lider autentic al unei echipe din Parma care zboară direct spre revenirea în Serie A.

Foto// Dennis Man – facebook – pagină persoanală

Omul este una dintre certitudinile board-ului lui Fabio Pecchia, cu performanțe somptuoase care au atras atenția unor cluburi de top. Driblinguri mai reușite decât oricine altcineva din Serie B și cel mai bun marcator al echipei cu 13 goluri marcate în 29 de apariții.

Emilianii au investit 15 milioane bune în 2021 pentru a-l semna de la Steaua București (N.red. Steaua alias FCSB!), investiție justificată având în vedere performanța sa. Ceea ce este important pentru gialloblu acum este să-i reînnoiască contractul, care expiră în iunie 2025, pentru a-l putea vinde la prețuri mari.

Există interes pentru el nu doar de la unele echipe din Serie A, inclusiv de la Juventus, cu Gianluigi Buffon care l-a avut coechipier și care ar putea fi intermediar în negociere, ci și de la Borussia Dortmund”. scrie Eduardo Grometti în Jmania.it,

 

Advertisement

More in Din Voleu