Connect with us

Din Voleu

ULTRAS24.ro confirmat de Sabău// Antrenorul lui „U” a recunoscut că la echipă urmează să sosească trei juniori nigerieni!

În chiar prima zi a anului – în EXCLUSIVITATE – am publicat un material prin care anunțam „intrarea Universității Cluj pe piața tinerelor talente din Africa”, respectiv „achiziționarea de către clubul clujean a trei juniori nigerieni”.

Ce scriam pe 1 ianuarie a.c.: „Managerul Departamentului de Scouting al FC Universitatea Cluj, portughezul Nene Reis (foto 1, 3), a participat, la mijlocul lunii noiembrie, la o acțiune de selecție în Nigeria, la care au fost prezenți și impresarii Bogdan Apostu (foto 3) și Andrei Balmoș (foto 2, 3).

Din informațiile pe care le deținem, Nene Reis a informat conducerea clubului despre posibilitatea achiziționării a trei juniori, doi dintre ei născuți în 2005, iar al treilea în 2006.

EXCLUSIV + VIDEO// „U” Cluj a intrat pe piața africană a tinerelor talente// Trei juniori nigerieni urmează să semneze cu formația clujeană!

 

Este vorba despre un atacant, un mijlocaș și o extremă (winger). Ioan Ovidiu Sabău și staff-ul administrativ al „Șepcilor roșii” si-ar fi dat acordul de transfer, iar procedurile urmează a fi declanșate în curând.”

Astăzi, la 25 de zile distanță de la publicarea materialului, Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul unei mini-conferințe de presă pe care a susținut-o înaintea deplasării echipei spre Iași, cu ocazia partidei de duminică cu Politehnica, a admis că la echipă urmează să sosească trei tineri fotbaliști nigerieni. 

„Da, e adevărat. Să vedem care e valoarea lor. Sunt jucători în care vrem să investim. Nu sunt încă de prima echipă. Am înțeles că sunt foarte talentați”, a declarat Neluțu Sabău!

Vezi Video -Minutul 5!

Advertisement

More in Din Voleu