Connect with us

Fotbal Intern

VIDEO PREZENTARE// „U” a transferat un fundaș central brazilian!

În cursul zilei de vineri, Universitatea Cluj a anunțat transferul lui Thalisson Kelven, un fundaș central brazilian.

”Bem-vindo, Thalisson Kelven! FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaș central brazilian cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia”, se arată în comunicatul emis de ”U” Cluj.

UPDATE// VIDEO PREZENTARE – Thalisson Kelven (Juventude – numărul 4 – echipament verde/alb) 

 

Jucătorul a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a și debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba și Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira.

Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu echipa noastră, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

CV Thalisson Kelven

  • Nume: Thalisson Kelven da Silva
  • Data nașterii: 7 mai 1998
  • Poziție: fundaș central
  • Înălțime: 1,85 m
  • Cifre în prima ligă din Brazilia: 28 M – 0 G – 0 A
  • Cifre în liga a doua din Brazilia: 71 M – 5 G – 1 A
  • Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Coritiba, Garani, Internacional de Limeira,             Clube de Regatas Brasil, Juventude, Mirassol

More in Fotbal Intern