Connect with us

Din Voleu

Trântorii și șmecherii vor avea viață scurtă cu Bogdan Andone// Vezi ce a declarat noul antrenor al FC Botoșani

De joi, 28 decembrie, formația din nordul Moldovei, ultima în clasamentul Superligii, va fi antrenată de Bogdan Andone. Acesta ar fi putut deveni antrenorul FC Botoșani de acum o lună. O spune chiar el!

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani este încrezător că FC Botoșani poate să se salveze de la retrogradare.

„Eu am avut o discuție cu domnul Iftime în urmă cu o lună de zile. Ne-am pus de acord cu anumite lucruri. Eu, cu bune, cu rele, am principii clare. Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu va face parte din echipă și din lot. Voi avea această discuție cu toată lumea. 

Am bătut palma, dar încă nu am semnat. Totul e pus la punct. Aștept să începem pregătirea. Cred că avem șanse ca Botoșani să rămână în SuperLiga. Parcă e din alt scenariu acest sezon. Din fericire, nu s-a terminat sezonul. 

Am discutat ce era de discutat. Am fugit până în Ardeal ca să rezolv ultimele probleme la academia mea de fotbal, unde sunt 110 copilași. Încercăm să le oferim cele mai bune condiții. Ei plătesc o taxă modică.

Vor fi și schimbări. Am mare încredere în jucători. Am încredere pentru că acest club e un eșalon al seriozității. În urmă cu 3 ani, mi-aș fi dorit să antrenez FC Botoșani. Patronul echipei e serios. Cred că fotbaliștii români au calitate. După cum am văzut la Răzvan Lucescu, abordarea e cea mai importantă”, a spus Bogdan Andone, potrivit DigiSport.

În vara acestui an, la Aiud, noul antrenor al FC Botoșani a inaugurat Academia de Fotbal Bogdan Andone. S-au înființat până acum trei grupe: copii născuți în 2012-2013, 2014-2015 și copii mai mici. Antrenamentele se desfășoară la noua bază sportivă din Aiud, „Parc Arena”, situată în Parcul Central al municipiului.

More in Din Voleu