Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga// Va fi SOLD-OUT la Rapid vs FCSB!

Datorită cererii mare de bilete, conducerea Rapid București a mutat partida pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de 55.634 locuri pe scaune.

Partida Rapid vs FCSB, din cadrul ultimei etape a sezonului regulat, se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00.

În tur, la FCSB vs Rapid scor 1-2, au fost prezenți 40.563 de spectatori în trinunele Arenei Naționale, caea mai mare asistență din acest sezon!

În această dimineață, giuleștenii au anunțat că au mai rămas doar 2.000 de bilete disponibile în sectoarele destinate gazdelor pentru marele derby.

Ne pregătim de istorie. Aproximativ 2.000 de bilete rămase pentru duelul Rapid – FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record!

10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I (inelele 2 și 3). Biletele pentru copii vor putea fi ridicate doar la intrarea în stadion, înainte de meci.

Meciul Rapid – FCSB se va juca sâmbătă, ora 20:00, pe Arena Națională”a transmis Rapid.

FCSB a primit toată peluza (n.red. Nord a Arenei Naționale) din partea Rapidului, mai precis 10.000 de tichete. Cu trei zilea înaintea derby-ului, suporterii roș-albaștrilor au anunțat că mai sunt puține bilete la inelul 3. Acestea au început să fie vândute în noapte de marți spre miercuri!

„Miercuri după ora 00:00 s-au dat drumul la bilete pentru meciul cu Rapid, deja este aproape sold-out aproape toată peluza!

Sâmbătă vom umple întreagă peluza în derby-ul cu Rapid si vom face un spectacol uimitor în peluza, sperând ca și jucătorii noștri să face un meci bun si să luăm cele 3 puncte care ne duc tot mai aproape de titlul 27!”, se arată în anunțul postat pe pagina „Steaua Adevărată”

 

Advertisement

More in Fotbal Intern