Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga// Ultimele transferuri – Activitate intensă în birourile FC Botoșani, UTA, CFR, Rapid și FCU Craiova!

Luni, 12 februarie, a fost ultima zi de transferuri din Superliga, moment în care echipele au mai putut să înregistreze jucători care nu au fost liberi de contract.

După partida direct dintre UTA și FC Botoșani, Reagy Ofosu a reziliat contractul cu formația orădeană și s-a urcat în autocarul FC Botoșani. Jucătorul a semnat cu formația din nordul Moldovei!

FC Botoșani a mai perfectat un transfer. Fundașul dreapta Radoslav Dimitrov, liber de contract după despărțirea cu Universitatea Cluj, a semnat cu gruparea patronată de Valeriu Iftime. Acesta a mai jucat pentru FC Botoșani.

FCU Craiova 1948 l-a achiziționat de la FC Botoșani pe fundașul stânga Andrei Dragu. Pe parcursul celor două sezoane și jumătate petrecute la formația moldoveană, Dragu a evoluat în 69 de partide, marcând două goluri și oferind trei assist-uri.

Denis Benga, de la CSU Craiova, va juca pentru Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 2), sub formă de împrumut, până la finele acestui campionat.

Atacantul Godberg Cooper a părăsit-o pe UTA! Venirea lui Alexandru Tudorie l-a determinat pe jucătorul italian să dea curs ofertei din Iran.

CFR Cluj și FC Ordabasy au ajuns la un acord privind transferul miijlocașului Lovro Cvek la formația de pe primul loc din Kazahstan. Cvek a bifat 77 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie trei goluri și să ofere trei pase decisive.

Atacantul italian Francesco Margiotta (30 ani) a semnat cu FC Botoșani. Margiotta a mai jucat pentru Monza, Chiovo și FC Luzern. Acesta a ajuns la FC Botoșani și va de astăzi în programul de pregătire.

FCU Craiova 1948 a anunțat transferul mijlocașului franco-algerian Idris Bounass, care a semnat un contract valabil până la finele sezonului. Clubul oltean are opțiunea de prelungire pe trei ani și jumătate cu mijlocașul central de 21 ani.

Rapid l-a împrumutat pe tânărul mijlocaș Cătălin Vulturar (19 ani) la UTA, până la finele sezonului 2023/2024.

Vulturar va fi coleg cu Claudiu Micovschi și Rareș Pop (n.red. transferul lui R. Pop la Rapid a fost perfectat duminică, 11 februarie), ambii împrumutați de formația bucureșteană.

More in Fotbal Intern