Connect with us

SUPERLIGA

SUPERLIGA// Sepsi transferă un fundaș central de la LASK Linz. Ștefănescu rămâne pe loc

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat după câteva ore de la finalul partidei din Norvegia, cu Bodo/Glimt, că telenovela Ștefănescu la FCSB sau Rapid este încheiată demult. Doar media o mai ține în viată, în mod artificial.

Dioszegi a anunțat și un ultim transfer. Este vorba despre Akos Kecskes (foto), 27 ani, fundaș central de 1,90 metri, cu 8 selecții în naționala Ungariei. Declarațiile au fost făcute pentru FANATIK.

“Ștefănescu o să rămână, de ce să nu rămână? Vă dați seama, echipa e pe un drum bun și ar fi o mare prostie să începem să vindem jucători. Nu banii sunt totul în viața unui club. Normal că ne trebuie bani, nu stăm așa de bine cu banii, dar contează mult mai mult echipa.

În momentul de față Ștefănescu 100% nu pleacă. Vom aduce un fundaș central din naționala Ungariei. Kecskes, vine de la LASK Linz, din Austria. Cred că va fi ulitma mutare, nu mai avem de ce să aducem jucători. Am avut probleme cu fundașii centrali că am avut doar 3 și erau extenuați toți 3 și mai aveam nevoie de un fundaț central bun”, a  afirmat Dioszegi pentru FANATIK SUPERLIGA.

 

Advertisement

More in SUPERLIGA