Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda a 14-a// REZUMAT VIDEO – FC U Craiova 1948 vs UTA 2-3 (1-2)// Arădenii pun capăt seriei de 5 remize consecutive

FC U 1948 Craiova și UTA au oferit un fotbal spectaculos dar și naiv, cu două defensive complet aeriene în unele momente importante ale jocului. Craiova lui Mititelu a deschis scorul în plină dominare arădeană, însă UTA a avut forța de a egala și prelua conducerea în doar 4 minute.

Arădenii au început actul secund deciși să înscrie golul trei, dar l-au încasat pe al doilea. În urma unui corner – fazele fixe sunt o mare problemă pentru jucătorii lui Rednic – Van Durmenn se trezește că este servit de un adversar și înscrie lejer din 4 metri.

Luată de valul restabilirii egalității, Craiova a uitat de defensivă, fundașii olteni fiind înșirați de Luckassen precum mărgelele pe o ață subțire și Micovschi a pus latul pentru 2-3. Tontogolul a fost răzbunat!

Prin acest succes, formația pregătită de Mircea Rednic a făcut provizoriu schimb de locuri cu adversara din această după-amiază.

La flash-interviul de după meci, tehnicianul Giovanni Costantino a declarat că portarul Iacob l-a lovit cu pumnii în cap pe Blănuță și arbitrul nu i-a acordat echipei sale cuvenitul penalty. Din reluări se vede clar ca italianul de pe banca Craiovei are dreptate!

Statistica partidei// Posesia: 62% – 38%; Șuturi pe poartă: 5 – 6; Șuturi pe lângă poartă: 11 – 14; Cornere: 6 – 4; Cartonașe galbene: 0-1

CRONICA LIVE

Fluier final. 

Partida a fost prelungită cu 5 minute.

Minutul 81 – Corner pentru Craiova. 

Minutele 73-80 – Modificări în ambele formații.

MINUTUL 64 – IN-CRE-DI-BIL!!! GOOOOLL UTA – Înscrie Micovschi din 4 metri, după ce Luckassen s-a distrat cu toți fundașii olteni. Este 2-3!

Minutul 60 – GOOOOL FC U CRAIOVA – Tontogol încasat de UTA – Bahassa execută un corner și un jucător arădean  trimite cu capul spre propria poartă, dar pe traseu se afla Van Durmenn, care reia în poarta lui Iacob. Este 2-2!

REZUMAT VIDEO

Minutul 57 – Modificări în ambele formații.

Formația arădeană a început furibund actul secund. Compagnucci fiind aproape de a-și înscrie în propria poartă. Se joacă într-un ritm alert, pe contre.

Minutul 46 – Partida a fost reluată.

Este pauză.

O NOUĂ RUBRICĂ pe ULTRAS24.ro

Prima repriză a fost prelungită cu 6 minute.

Minutul 41 – GOOOOLL UTA – Micovschi își încheie cursa pe partea stânga cu o centrare pentru Ofosu, care reia din voleu, la colțul lung, de la 13 metri, si… 1-2. Gol spectaculos marcat de atacantul arădean. 

Minutul 39 – UTA ratează prin Ofosu, care reia pe lângă poartă din interiorul careului mare. Se joacă pe contre!

Minutul 37 – GOOOOLL UTA – Fabry înscrie din penalty! A tras puternic pe centrul porții. Este 1-1.

Minutul 34 – Arbitrul M. Barbu se duce la monitorul VAR. Fază de penalty pentru UTA!

Minutul 32 – Micovschi reia spectaculos și Gurău respinge în corner. UTA este cu ocaziile, Craiova cu golul!

Minutul 29 – GOOOOLL FC U CRAIOVA – Defensiva formației arădene este făcută șah-mat din două pase și o centrare. Chițu a marcat cu capul din 6 metri. Faza a fost verificată la VAR pentru un presupus fault comis asupra lui Luckassen la centrul terenului. Este 1-0 pentru formația craioveană.

Minutul 27 – Ocazie uriașă pentru UTA. Fabry șutează de la 20 de metri în bara lateral stânga a porții oltene.

Minutul 26 – UTA a echilibrat disputa de la mijlocul terenului.

Minutul 19 – Fabry șutează de la 20 de metri și Gurău respinge peste poartă. Două cornere pentru UTA. Luckassen șutează din interiorul careului pe lângă poartă.

Minutul 18 – Gurău reține șutul lui Ofosu expediat de la aproximativ 18 metri.

Minutul 15 – FCU Craiova are o posesie de 76%!

Fotbaliștii arădeni pierd aproape toate duelurile unu la unu și nu reușesc să lege mai mult de trei pase. Craiova deține posesia și domină teritorial.

Minul 9 – Iacob reține un prim șut.

Minutul 5 – FCU Craiova beneficiază de două cornere consecutiv.

Minutul 4 – O primă acțiune de atac a formației arădene, însă Micovschi șutează pe lângăpoarta olteană.

Minutul 1 – A început partida.

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

foto arhiva// AGERPRES.ro

Echipele de Start:

FC U Craiova: Gurău – Negru (76, Mascarenhas), Compagnucci, Henriques, Padula – Buta (73, Blănuță), V. Achim (56, Asamoah) – Bahassa (86, Blidar), J. Ibrahim (56, Sidibe), Van Durmen – Chițu
Rezerve: R. Popa – Mascarenhas, S. Sidibe, D. Albu, Asamoah, V. Pop, Blidar, Blănuță, A. Iordache
Antrenor: Giovanni Costantino

UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Stolnik, Abeid – Fabry (79, R.Pop), M. Costa, C. Mihai – Ofosu (57, Stahl), Luckassen (73, G. Cooper), Micovschi (79, Costa Rodrigues)
Rezerve: Kucher – Benga, D. Rodrigues, D. Dumitrașcu, R. Stanciu, Stahl, R. Pop, G. Cooper, Marku
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş – Braşov), A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel – Argeş), A2: Vornicu Adrian (Iaşi), Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica – Ilfov), Arbitru A. VAR: Tunyogi Ferencz (Zalău – Sălaj)
Stadion: Complex Sportiv Craiova

Advertisement

More in Fotbal Intern