Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda a 13-a// Avancronică – Poli Iași vs FC U 1948 Craiova// Leo Grozavu, marele absent de la acest meci

Politehnica a obținut la mijlocul săptămânii primul succes pe teren propriu, 1-0 cu Sepsi, partidă restantă din runda a 7-a, însă l-au pierdut pe tehnicianul Leo Grozavu, eliminat de arbitrul Andrei Chivulete.

Italianul Giovanni Costantino a fost instalat pe banca tehnică a Craiovei, ex-secundul lui Rossi la naționala Ungariei semnând un contract până în vara anului viitor.

Oltenii se deplasează în Copou cu gândul la un nou succes pe prima scenă, asta după ce au scos doar un punct din precedentele trei partide disputate în SuperLiga României.

RUBRICĂ NOUĂ pe ULTRAS24.ro!!!

Aceştia vor întâlni o formaţie care, deşi a promovat în vară, a arătat un fotbal de calitate, principalul merit avându-l tehnicianul Leo Grozavu (foto), care a impus echipei stilul său bazat pe disciplină şi un joc ofensiv colectiv, stil prin care a crescut valoric fiecare lot antrenat.

Șapte goluri, trei pase decisive şi un penalty scos sunt realizările lui Aurelian Chiţu din acest sezon, vârful oltenilor fiind, la finalul rundei precedente, jucătorul cu cele mai multe contribuţii ofensive din campionat.

Partida va începe la ora 15.30 și va fi arbitrată de Iulian Dima (București).

Advertisement

More in Fotbal Intern