Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda a 12-a// VIDEO – Gol Larie// Oțelul – Farul 0-1 (0-0)// Egalul se obține când îți dorești și victoria

După o primă repriză echilibrată, cu câte o ocazie mare de gol la ambele porți, Oțelul Galați a mizat nepermis de mult pe un rezultat de egalitate, atât de drag și specific echipei.

Jucătorii lui Dorinel Munteanu au cedat posesia și mijlocul terenului, iar Farul nu a declinat oferta de a ataca variat careul și poarta lui Dur-Bozoancă. Totuși, jocul prea avântat era să-i coste pe constănțeni, Fatai irosind o mare ocazie  de gol doar cu Aioanei în față, șutul fiind parat de goal-keeper-ul Farului.

Avertismentul a fost bine recepționat de jucătorii lui Hagi. Loviturile de colț s-au înmulțit și în minutul 79, în urma unei astfel de faze fixe, Budescu a centrat și Larie, de la 7 metri, a lovit mingea cu capul, care a lovit pământul în fața lui Dur-Bozoancă, și a intrat în poartă. 

Finalul partidei i-a găsit pe gălățeni aruncați în atac, dar Cisse a lovit defectuos mingea centrată de pe partea dreapta a atacului.

Farul Constanța pleacă de la Galați cu 3 puncte prețioase și urcă pe locul 5 în clasament.

Statistica partidei// Posesie: 50%-50%; Șuturi pe poartă: 6-3; Șuturi la poartă: 7-7; Cornere: 5-9; Cartonașe galbene: 0-1

foto// playsport

Echipele de start:

OȚELUL: Dur Bozoancă – S. Rus, J. Cisse, Lovric, M. Silva – Cisotti, A. Lopez (54, Zivulic), Jardan (60, Teles) – M. Ferreira (83, Adăscăliței), Fatai (Cîrjan), Latouchent (60, Zhelev)
REZERVE: R. Stoian – G. Cîrjan, I. Neagu, M. Adăscăliței, S. Teles, Zivulic, Bordun, Zhelev, Ghiocel
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FARUL: Aioani – Sîrbu (74, Dussaut), Larie, M. Popescu (61, Boli), Kiki – T. Băluță, Artean (83, Vînă), Grameni – Mazilu (61, Rivaldinho), L. Munteanu, Budescu (83, Gustavo)
REZERVE: Buzbuchi – Dussaut, G. Silva, K. Boli, N. Popescu, Vînă, Enes Sali, G. Da Costa, Rivaldinho
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova), Arbitru AVAR: Țepușă Mihaela (Buzău)

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern