Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga// Runda 26-a// Rezumat Video – FCU Craiova vs CFR 1-3 (1-2)// Victorie blândă obținută de „feroviarii” clujeni

CFR Cluj se impune în fața FCU Craiova 1948 de o manieră categorică, scor 3-1, și rămâne la 3 puncte de Rapid, locul 2 după 26 de etape.

Fără Bauza răcit, însă trecut pe foaia de joc, și cu Bahassa tot rezervă, formația familiei Mititelu a început partida moale – haotică la mijlocul terenului, fragilă în defensivă și debilă în poartă – cu mici perspective de reușită. În minutul 13, Gurău se crede pe stradă și face trei pași în față pentru a-l saluta pe Otele, care reia cu spatele la poartă și El Kaddouri înscrie cu ceva șansă primul gol în SuperLigă.

FCU Craiova a continuat minute bune să tremure la șarjele ofensive ale lui Bîrligea și Otele. Din nimic, gazdele restabilesc egalitatea în minutul 40, Baeten arătându-ne încă o dată că este printre puținii jucători din SuperLigă care știu să tragă la poartă de la semi-distanță.

Oltenii lui Constantino s-au simțit puternici și încrezători, însă Otele, în minutul trei al prelungirilor primei reprize, l-a ridiculizat pe Negru și a încheiat sprintul de 30 de metri cu o centrare perfectă pentru latul lui Bîrligea.

Animată și plăcută ochiului a fost și a doua repriză, cu câteva faze fierbinți la ambele porți. Golul a picat însă tot în poarta olteană. Muhar, în 90+2, nu a stat pe gînduri și a șutat puternic.

 

Statistica partidei// Posesia: 53%-47%; Șuturi pe poartă: 6-8; Șuturi pe lângă poartă: 5-4; Cornere: 2-4; Cartonașe galbene: 0-1

Au marcat: Baeten (40) – El Kaddouri (13), D. Bîrligea (45+3), Muhar (9o+2)

MVP – Otele – 7

ECHIPELE de START:

FCU CRAIOVA: Gurău 3 – Negru 4,5 (46, Bahassa 5), Lekiatas 4, Lacroix 4, Mascarenhas 4 – Vl. Achim 4,5, D. Albu 4,5 (46, V. Pop 4,5) – Baeten 6, Chițu 4,5, Padula 4,5 – Blănuță 4 (46, Blidar 4,5)

Rezerve: R. Popa, Kvakic, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Bahassa, Bauza, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

CFR CLUJ: Sava 6 – Mogoș 6, Ajeti 6, Boben 5,5, Manea 6 – Muhar 6,5, Keita 6, El Kaddouri 5 (63, Avounou) – Deac 6, Bîrligea 5,5 (63, P. Michael), Otele 7 

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, P. Michael
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş). Asistenți: Marica Mihai (Bistriţa), Slabu Stelian (Braşov)
Arbitru VAR: Cojocaru Viorel (Galaţi). Asistent VAR: Antonie Andrei (Bucureşti)

REZUMAT VIDEO

More in Fotbal Intern