Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda 21-a// Avancronică la FC Hermannstadt vs Sepsi (17.00)// Reintră Paraschiv – vindecat la clinica medicului Marijana Kovacevic

Formația sibiană abordează ultimul meci din acest an de pe locul 8, cu 28 de puncte, și antrenorul Marius Măldărășanu își dorește o victorie cu care echipa sa ar urca pe un loc de play-off. Sepsi, adversara de astăzi a FC Hermannstadt, se află pe locul 6, cu 29 de puncte.

Măldărășanu a anunțat că Paraschiv este apt de joc și va reintra în formula de start, după ruptura muscilară suferită și vindecată la Belgrad, la celebra clinică a medicului Marijana Kovacevic. În schimb, Ionuț Stoica este incert pentru meciul cu echipa covăsneană.

FC Hermannstadt şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 11 ori, de două ori s-au impus sibienii, de patru ori au câştigat covăsnenii, iar alte cinci jocuri s-au terminat la egalitate.

Primele confruntări au avut loc în sezonul regulat 2018-2019, când FC Hermannstadt a câştigat ambele partide, 1-0 acasă (21 iulie 2018, întâiul meci din istoria sibienilor în Superligă) şi 3-1 în deplasare.

Cea mai mare diferenţă de scor: 21 septembrie 2019, Sepsi OSK – FC Hermannstadt 3-0.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 21 august 2023, Sepsi OSK – FC Hermannstadt 1-1, goluri marcate de Sherif Kallaku, respectiv Florin Bejan.

Partida va fi arbitrată de Ionuț Coza (Cernica – Ilfov).

More in Fotbal Intern